Fruitverkoop aan particulieren
Rond 2002 zijn we begonnen met de verkoop van fruit aan huis, we verkopen onze producten in een zelfgebouwd fruitkarretje. 3 Maart 2018 zijn we overgestapt op een fruitautomaat in ons nieuwe Appelhuisje zodat iedereen de juiste prijs betaald.
In mei en juni hebben we Lambada aardbeien, dat zijn aardbeien met een hele lekkere zoete smaak. Wij hebben meer klanten dan aardbeien, om acht uur ’s ochtends worden ze buiten gezet, tot dat ze zijn uitverkocht op die dag.En in juni hebben we een poosje kersen In augustus komen de pruimen, eerst Opal, dan Jubileum en daarna Reine Victoria.
Begin augustus komen ook de eerste appels, Discovery als eerst en twee weken later Delcorf. In september volgen Elstar en daarna Wellant,Goudreinet, Jonagold, Golden Delicious en Milwa. In september hebben we ook peren, Hardy, Conference, Doyenne du Comice en Gieser Wildeman stoofperen.
Tijdens het plukseizoen hebben wij de meeste soorten appels voor de huisverkoop. Hoe later in de winter hoe minder soorten er nog overblijven. In het voorjaar hebben wij meestal nog maar één soort appel over, deze verkopen we, tot er weer nieuwe appels zijn.
 
 
 
Openingstijden Appelhuisje
Maandag tot en met vrijdag van 7 uur tot 20 uur
Zaterdag van 7 uur tot 18.30 uur
Zondag gesloten

Actueel aanbod:
Ze zijn er weer!De heerlijk zoete Lambada aardbeien
Appels Milwa,Golden delicious, en Jonagold

Stoofperen Gieser WildemanBij ons kun je contactloos betalen met bankpas of met biljetten van 5 of 10 euro en muntgeld.